В Одесі наркоман взяв в заручники дівчину і загинув при штурмі

Наркоман захопив в заручники 15-річну дівчинку в квартирі на вул. Вільямса в Одесі. Як розповів начальник відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС

В Одессе наркоман взял в заложники девушку и погиб при штурме

України в Одеській області Володимир Шаблієнко, чоловік потрапив у квартиру до дівчини з балкона, ховаючись від співробітників міліції.

Там він, погрожуючи їй ножем, забарикадувався в квартирі. Однак ніяких вимог не висував і умов не ставив. У зв’язку з тим, що інформації про

заручниці і вимог не було, міліція прийняла рішення штурмувати квартиру, передає “Інтерфакс-Україна”.

Почувшив що правоохоронці ламають дверіи злочинець відпустив дівчину і знову виліз на стіну будинку через вікно. Однак далі піти не зміг зірвавшись з висоти 7-го поверху. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Пізніше міліція встановилаа що він раніше притягувався до відповідальності за вживання наркотиків. Заручниця фізично не постраждала. Зараз з нею працюють психологи.

Зазначимо, що викрадення дітей нерідко трапляються в Україні. Так, в серпні 2012 року в Луганській області подружжя з Краснодону викрало трирічну дівчинку, щоб замінити одного з двох вбитих усиновлених дітей напередодні перевірки соціальних служб.

Оставить комментарий