«Свобода» по-християнськи жаліє Колесніченка та радить йому серйозно підлікувати душевне здоров’я

У  “регіонала” Вадима Колесніченка серйозні проблеми з психічним здоров’ям. Про це сказав “свободівець” Андрій Іллєнко. За його словами, Колесніченко став одноманітним “у своєму жанрі”.

“Я не лікар, діагноз не можу поставити. Але було б дуже добре, якби він пройшов комплексне психіатричне обстеження на предмет свого душевного здоров’я. Треба, аби він негайно розпочав системне ефективне лікування. Для нього це було б добре. Бо інакше можлива трагедія. Треба по-християнськи його пожаліти та побажати якнайскорішого одужання”, – зазначив нардеп.
Іллєнко зізнався, що навіть не хоче думати, що хтось серйозно сприйме заяву Колесніченка про звернення до Генпрокуратури щодо притягнення до відповідальності за можливе розпалювання міжнаціональної ворожнечі “свободівця” Олега Панькевича.

“Подібних заяв було вже багато. Говорили, що “свободівців” будуть позбавляти мандатів та відкривати кримінальні справи за якісь акції чи блокування трибуни. Ми живемо в країні, де немає стійкої правової системи. Тому можливі різні ситуації. Ми розуміємо, що влада може використовувати подібні методи. Вона так поводиться, бо “Свобода” — дієва опозиційна партія. Ми прийшли до парламенту з вуличної політики, де не було ніякої недоторканності. Навіть зараз дуже багато “свободівців” під криміналом, зокрема в Києві. Таким способом влада намагається нас залякати, зменшити нашу активність та змусити бути м’якшими. Ми це усвідомлюємо, адекватно оцінюємо і не ведемося”, – зауважив політик.

 

Оставить комментарий